Cremă de ras făcută în casă


Nu e nimic mai plăcut decât picioare fine după bărbierit. Și această reţetă de casă de cremă de ras, este ușor de făcut și perfectă pentru rutina la duș. Această reţetă va hidrata cu siguranță picioarele post bărbierit.

Preparare cremă de ras

Aici sunt ingredientele pentru crema de ras

  • 2/3 ceașcă ulei de cocos
  • 2/3 ceașcă unt de cacao
  • 1/4 cană ulei de jojoba

  • 2 linguriţe bicarbonat de sodiu

  • 30 picături de ulei esential la alegere

Puneţi la cuptorul cu microunde untul de cacao și uleiul de nucă de cocos până s-au topit. Se toarnă apoi uleiul de jojoba și băgaţi la frigider până se întăreşte. Se scoate din frigider, apoi utilizați un mixer pentru a bate uleiurile. Adăugați uleiul esențial și depozitaţi totul într-un recipient etanș. Utilizaţi acest amestec la duş ca pe o cremă de ras obişnuită. Aceasta nu face spumă, dar vă permite să vă radeţi mult mai uşor şi mai eficient decât cu săpun sau spumă de ras din comerţ.  Acest lucru oferă, de asemenea, o piele muuult mai catifelată şi hidratată "after shave ".

 

    Lăsaţi un comentariu cu părerea dumneavoastră, sau împărtăşiţi acest articol cu prietenii.This article was written by Andreea Apostol

Bun venit pe blogul meu! Sunt încântată de fiecare vizitator, iar dacă vă place sau aveţi sugestii de articole, nu ezitaţi să lăsaţi un comentariu!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.